Skip to main content

Ook uw kapsalon in Rotterdam Zuidwijk?


Hair straightening (ontkrullen)

Hair straightening wordt ook wel thermische reconditioning genoemd.

Hair straightening is een van de beste permanent hair straightening behandeling met een unieke combinatie van ingrediënten.

Dit is een milde permanent hair straightening voor je haar, waardoor het haar stijl blijft. Hiernaast is het ook rijk aan Vitamine B6, keratine aminozuren, Argan olie en hyaluronzuur, waardoor het haar gevoed en gehydrateerd wordt. Hierdoor blijft het haar stijl met een schitterende glans.

Hair straight is geschikt voor dames met een krul of een slag in het haar, die het haar permanent steil willen hebben.
Wanneer je het haar dagelijks of iedere week stijlt met de stijltang, Hair straight is in dit geval beter voor het haar omdat het steilen eenmalig is.

Hair straightening kan niet gebruikt worden op geblondeerd haar of highlights.

Wij gebruiken in de salon KÉRASTASE. Uit onze ervaring weten wij dat de behandelingen met KÉRASTASE de beste resultaten oplevert voor Hair straightening.

Hair Straightening, ook bekend als 'Japanese Straightening', is een wereldberoemde manier om het haar te ontkrullen. Deze in de Verenigde gepatenteerde methode wordt gezien als de beste manier om het haar chemisch te ontkrullen. Het resultaat is glanzend, probleemloos haar, dat slechts weinig onderhoud vereist. Hoe sterk uw haar ook krult of springt, met KÉRASTASE krijgt u het resultaat dat u altijd al voor ogen had.

Mondaine Haarmode is door KÉRASTASE gecertificeerd in de categorie 'Best Class'. Het gerenommeerde merk KÉRASTASE werd in 1964 opgericht in Parijs. Tegenwoordig maakt het deel uit van L'Oréal Group.


Misschien weet je wel dat Keratine in je lichaam voorkomt. In je nagels en huid zit Keratine, maar ook in jouw haar. Het zorgt ervoor dat al deze lichaamsonderdelen flexibel blijven en niet aan kracht verliezen. 90 procent van natuurlijk haar bestaat uit Keratine. Wanneer je je haar niet goed behandelt, door gebruik van chemische producten, verdwijnt een deel van de Keratine uit je haar. Wanneer je je haar behandelt met Keratine, zorgt het voor de aanvulling van het tekort aan Keratine. Je haar wordt weer gezonder en gaat glanzen.

Naast dat Keratine behandeling je haar voedt, zorgt het ervoor dat je haar in volume afneemt. Heb je altijd al steil haar willen hebben? Een behandeling met Keratine zorgt ervoor dat het voor jou mogelijk is.

De Keratine behandeling is geschikt voor ieder haartype; het is veilig en is voor iedereen. Tijdens de behandeling met Keratine, komt een klein laagje Keratine om het haar heen. Wanneer je niet de juiste verzorgingsproducten gebruikt, haal je dit laagje weg.

Dit heeft invloed op de conditie van je haar. Graag raden we je aan welke producten aan shampoo, conditioner of styling producten je het beste kunt gebruiken.