Skip to main content

Ook uw kapsalon in Rotterdam Zuidwijk?


Balayage

Balayage: het blijft immens populair...

Deze populaire haarkleuringstechniek is in de jaren 70. Het dankt z’n naam aan het Frans en het vertaalde letterlijk ‘schilderen’ van ‘vegen’. In aan elkaar staan hooglichten, die nogal precisie wat te dekken, is balayage een nonchalante aanpak kleuraccenten in het haar gebracht met het doel om je een ogen uit natuurlijk, zonovergoten kleurresultaat te geven.

Nagels

Het grootste verschil tussen Gellak en BIAB zit 'm in de stevigheid. Gellak is van nature sterk en buigt met de nagel mee. Maar BIAB geeft iets meer stevigheid en flexibiliteit. Hierdoor scheuren of breken de nagels minder snel en blijven je nagels tevens langer glanzend.


Visagie

Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Het woord "visagie" is afgeleid van het Franse woord visage, dat "gezicht" betekent. Mensen die werkzaam zijn in dit vakgebied worden visagisten genoemd.


Facials

Wat houdt een facial in?
Wat is een facial? Een facial, oftewel gezichtsbehandeling, is de meest bekende behandeling voor het gezicht en maakt je huid stralender, jonger en gezonder. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan vervuiling en straling, en dat kan vervelende gevolgen hebben.