Skip to main content

Ook uw kapsalon in Rotterdam Zuidwijk?


 Hairstyling Loreal website klik hier

LANG HAAR VERZORGEN

RED JE LANGE LOKKEN EN GA GESPLETEN HAARPUNTEN TEGEN

Een glanzende bos haar die danst over je schouders: een echte eyecatcher en een uiting van vrouwelijkheid. Je haar kan wel wat hulp gebruiken bij het bereiken van die extra centimeters. Dromen worden werkelijkheid met Elvive Dream Lengths, een ode aan lang haar!

De nieuwe L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths, een herstellende formule met plantaardige keratine, vitamines en castor olie is speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar.

Elvive Dream Lengths biedt een drievoudige werking:

1. Vermindert gespleten punten
2. Versterkt de haarlengtes
3. Voegt glans toe


NO HAIRCUT CREAM

GA GESPLETEN HAARPUNTEN TEGEN EN VOORKOM HAARBREUK MET DEZE VERZORGENDE LEAVE-IN CRÈME

De No Haircut Cream beschermt je lange haar tegen zijn twee belangrijkste vijanden: haarbreuk en gespleten punten. Deze herstellende formule, een cocktail van plantaardige keratine, vitamines en castor olie, verbetert en versterkt de haarlengtes, voegt glans toe en beschermt je lange haar tegen haarbreuk. En biedt hittebescherming tot wel 180°C tijdens het föhnen of stijlen met een stijltang.


ELVIVE. VOOR JOU, JOUW HAAR EN JOUW PLANEET

Elvive staat voor intensieve verzorging voor jouw haar: We zorgen voor actieve ingredienten die effecief werken van de aanzet tot puntjes van jouw haar.

Voor jou: All onze producten zijn getest, waarmee we veiligheid waarborgen op alle haar types.

Voor de planeet: We zijn toegewijd om onze Elvive shampoos en conditioners 100% gerecycled en 100% recyclebaar te maken in 2020.

Omdat we het waard zijn.